Lucia Sosna. Zpěvačka a podnikatelka s mezinárodní kariérou

Lucia Sosna, česká zpěvačka, skladatelka a podnikatelka, se narodila v roce 2000 a od mládí projevovala neobvyklý talent pro hudbu a umění. Již ve svých devíti letech začala vyhrávat pěvecké soutěže, čímž si vydobyla cestu k profesionální dráze. Brzy poté následovaly její role v populárních muzikálových inscenacích, jako byly Čaroděj ze země Oz a Noc na Karlštejně.

S těmito zkušenostmi se Lucia Sosna postupně etablovala na české hudební scéně a rozvíjela svůj hudební styl, který je kombinací popu a moderních hudebních prvků. Lucia nejen zpívá, ale také skládá hudbu a píše vlastní texty, čímž se výrazně podílí na každém svém projektu​.

Po studiích a úspěších v Evropě odjela Sosna v roce 2019 do Miami, kde začala skládat a produkovat vlastní hudbu. Její píseň Wifey Material a následný videoklip získaly pozitivní kritiku a pomohly jí prorazit na mezinárodní scéně. V roce 2022 byla Lucia pozvána, aby zahájila prestižní Open Air Music Festival v Praze. Její kariéra se dále rozvíjela natáčením dalších videoklipů a živými vystoupeními, kde ohromovala svou všestranností a emocionálním projevem​.

Kromě hudební kariéry se Lucia aktivně věnuje charitě a podpoře různých projektů, včetně kalendáře nafoceného se zdravotníky na podporu nemocnic. Lucia také podniká v oblasti šperků, módy a přírodní kosmetiky, což jí umožňuje propojit uměleckou stránku se světem obchodu. Její cílem je inspirovat ostatní a vytvářet projekty, které mají pozitivní dopad nejen na její fanoušky, ale i na širší veřejnost.

Jedna odpověď na “Lucia Sosna. Zpěvačka a podnikatelka s mezinárodní kariérou”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *