Filip Šroller. Dobrodruh, který našel svou cestu i životní lásku

Filip Šroller je český cestovatel a dobrodruh, který se proslavil svou vášní pro dálkové treky a dobrodružné výpravy. Zkušenosti s cestováním sbíral po celém světě, včetně roku stráveného na Novém Zélandu, kde žil a pracoval jako OSVČ.

Právě jeho schopnost flexibilně pracovat mu umožňuje věnovat se dlouhým výpravám, při kterých zdolává tisíce kilometrů pěšky. Filip Šroller je typem cestovatele, který se nevyhýbá těžkým podmínkám, a jeho nadšení pro přírodu a hory je nakažlivé​.

Významným milníkem v jeho životě se stala expedice na Arizona Trail, kde se na 1 300 kilometrové stezce napříč pouštěmi a horami Spojených států sblížil se svou životní partnerkou, cestovatelkou Lucií Kutrovou. Společně čelili nástrahám přírody, včetně dvou setkání s chřestýši.

Jejich cesta vedla k zásnubám, které završily nejen jejich dobrodružství, ale i jejich osobní vztah. Filipova ochota přijímat výzvy a sdílet je s někým, kdo má stejnou vášeň pro dálkové treky, posílila jeho vztah s Lucií a učinila z něj inspirativní postavu českého outdoorového světa​.

Filip Šroller dnes pokračuje ve své práci, která mu umožňuje flexibilitu při plánování dalších výprav. V českém outdoorovém světě se stává stále známějším díky svým dobrodružným zážitkům, které sdílí prostřednictvím podcastů a přednášek, kde s Lucií popisují své výpravy a vzájemnou podporu na cestě i v životě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *