Matouš Rajmont. Herec, boxer a promotér bojových sportů

Matouš Rajmont se narodil 14. ledna 1973 v Praze do umělecké rodiny. Je synem režiséra Ivana Rajmonta a herečky Ivy Hüttnerové, což mu již od dětství otevřelo dveře k herectví. Jeho nevlastním bratrem je herec Filip Rajmont známý jako profesor Ota Puklický ze seriálu Ulice.

Již v roce 1977 se Matouš Rajmont jako malý chlapec objevil v televizní inscenaci Poslední zkouška, ale větší pozornosti se mu dostalo ve filmu Pětka s hvězdičkou (1985), kde ztvárnil rošťáka Fera. V dospělosti se objevil v několika filmech a seriálech, například v muzikálu Kvaska (2007) nebo v televizních projektech jako Kriminálka Anděl a Místo zločinu Ostrava​.

Vedle herectví se Matouš Rajmont věnuje bojovým sportům, zejména boxu. Jeho vášeň pro tento sport přerostla ve spolupráci s promotéry a organizaci galavečerů bojových sportů, například tradičních boxerských zápasů v pražské Lucerně. Sám box vnímá jako královskou disciplínu a dlouhodobě ho propaguje v českém prostředí​.

Rajmontova kariéra však nebyla bez kontroverzí. V roce 2021 se dostal do titulků novin poté, co byl obviněn z vandalismu, když baseballovou pálkou zdemoloval barber shop, jehož byl dříve spoluvlastníkem. Tento incident vyvolal velkou mediální pozornost a spekulace o osobních problémech, které vedly k jeho chování​,

I přes tyto skandály zůstává Matouš Rajmont významnou osobností českého showbyznysu a sportu. Díky svému charismatu a všestrannému talentu je i nadále žádaným hercem, ale také respektovaným promotérem v oblasti bojových sportů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *