Nikol Leitgeb. Z herečky k influencerce s velkým srdcem

Nikol Leitgeb, rozená Štíbrová, se narodila 4. října 1986 v Rakovníku do rodiny starosty Luďka Štíbra a zubařky. Už od útlého věku projevovala herecké nadání a v dětství navštěvovala dramatický kroužek. Na televizní obrazovky poprvé vstoupila ve věku pěti let v pohádce Dračí prsten vedle slavného Franca Nera.

V devadesátých letech pokračovala Nikol Leitgeb menšími rolemi v pořadech a filmech, například v seriálech Když se slunci nedaří a Broučci. Skutečný průlom ale přišel až s rolí Karolíny Krausové v populárním seriálu Pojišťovna štěstí​.

Kariéru v herectví později přerušila a začala se více věnovat moderování a sociálním sítím. Nikol Leitgeb se stala jednou z nejvýraznějších českých influencerek díky svému autentickému stylu a smyslu pro humor. Společně s Veronikou Arichtevou a Martinou Pártlovou vytvořila komediální trio 3v1, které bavilo diváky svými vtipnými videi a skeči. Skupina si rychle získala popularitu, zejména na Instagramu a YouTube​.

V osobním životě zažila několik významných milníků. V roce 2021 se provdala za podnikatele Petra Leitgeba a společně mají dva syny – Mathiase a Tobiase. Kromě mateřských povinností se Nikol aktivně věnuje charitativní činnosti, zejména sbírkám na pomoc dětem a lidem v těžkých životních situacích. Její filantropické aktivity jí vynesly respekt a uznání, včetně Stříbrné medaile od Senátu ČR​.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *