Eva Burešová: Zpěvačka a herečka, která je vidět opravdu hodně

Eva Burešová, narozená 22. července 1993 v Hlučíně, patří mezi nejvšestrannější české umělkyně současnosti. Její kariéra odstartovala v roce 2011, kdy se přihlásila do soutěže Česko Slovensko má talent, kde oslnila diváky i porotu svým zpěvem a dostala se až do finále.

Po této zkušenosti si Evy Burešové všimla širší veřejnost a otevřely se jí dveře do televizního a hudebního světa. Svůj herecký talent prokázala v řadě seriálů, například Gympl s (r)učením omezeným, Modrý kód či v populárním seriálu Slunečná, kde ztvárnila hlavní roli Týny Popelkové​.

Eva Burešová se kromě herectví věnuje i hudbě. Její hlas se stal neodmyslitelnou součástí mnoha projektů. Vydala několik úspěšných singlů a v roce 2021 získala bronzového Českého slavíka. V roce 2022 se vrátila na hudební scénu se svým prvním turné, které slavilo úspěch po celé České republice. Zároveň zůstává aktivní i na divadelních prknech – například v Hudebním divadle Karlín ztvárňuje hlavní roli v muzikálu The Bodyguard, kde předvádí nejen herecké, ale i pěvecké dovednosti​.

Eva Burešová a rodinný život? V roce 2020 se její partnerem stal známý šéfkuchař Přemek Forejt, se kterým má syna Tristana. Jejich vztah a společné momenty často sdílí na sociálních sítích, kde má početnou základnu fanoušků. Nicméně, na stejném místě má i nemálo haterů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *