Aleš Bejr. Provokatér, bojovník a internetová celebrita

Aleš Bejr, narozený 20. listopadu 1977 v Pardubicích, je jednou z nejkontroverznějších postav české internetové scény a bojových sportů. Bejr se proslavil hlavně díky své divoké povaze, provokativním vystoupením na YouTube a účastí v bizarních zápasech pod organizací Clash of the Stars. Na scéně se objevil jako nevyzpytatelný zápasník, který přitahoval pozornost svým agresivním stylem a veřejnými konflikty.

Za svou kariéru se Aleš Bejr účastnil několika exhibičních zápasů, z nichž nejvýznamnější byly jeho souboje v rámci Clash of the Stars. Jeden z jeho nejsledovanějších zápasů byl proti Jaromíru Soukupovi, mediálnímu magnátovi, kde byl Bejr diskvalifikován za nesportovní chování.

Tento incident jen posílil jeho pověst provokatéra, který se nebojí jít za hranu pravidel, aby získal pozornost. Kromě toho se střetl například s kulturistou Filipem Grznárem, kde skončil technickým knockoutem​.​

Aleš Bejr je také známý svou aktivitou na YouTube, kde působí pod přezdívkou „Psychopat Bejr“. Kromě bojových zápasů natáčí videa s bezdomovci a kontroverzní reality show. Jeho výstupy často vyvolávají bouřlivé reakce a na internetu si získal nejen obdivovatele, ale i řadu kritiků. Bejr se často staví do role zachránce bezdomovců, ale zároveň neváhá z této pomoci dělat show plnou zábavných, ale někdy i ponižujících momentů​.

Osobní život Aleše Bejra je také plný kontroverzí. Objevil se v několika televizních pořadech, jako jsou Tchyně, Soudkyně Barbara či Prostřeno!, kde předvedl své exhibicionistické sklony. V roce 2020 se zúčastnil pořadu MasterChef, kde se sice kuchařsky neprosadil, ale pobavil - porotu i diváky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *