Sierra Holanová, která se narodila v Kalifornii, přinesla do soutěže Hell’s Kitchen Česko svěží závan amerického stylu spojeného s odhodláním, jaké si osvojila během svého života v Česku. Když se v dětství přestěhovala do Prahy, čelila náročné výzvě – naučit se česky a zapadnout do nové kultury. Přesto jí její láska k jídlu pomohla překonat překážky a postupně se vypracovala na vášnivou kuchařku.
Ve své soutěžní cestě se Sierra Holanová prezentuje jako odhodlaná bojovnice, která se nenechá snadno zastrašit. Její cílem je nejen zvítězit v Hell’s Kitchen, ale také inspirovat ostatní svou vytrvalostí a vášní pro kulinářské umění. Chce se stát šéfkuchařkou v prestižní restauraci (třeba u Radka Kašpárka?) a propojovat lidi prostřednictvím skvělého jídla. Soutěž je pro ni další velkou životní výzvou, ve které doufá, že zúročí vše, co se během své kariéry a života v cizí zemi naučila.