Daniel Bureš. Bojovník v kuchyni Hell’s Kitchen Česko i v ringu

Daniel Bureš je jedním z nejviditelnějších účastníků české verze kulinářské show Hell’s Kitchen Česko. Pochází z Benátek nad Jizerou a ve svých sedmadvaceti letech už stihl vybudovat působivou kariéru šéfkuchaře.

Profesní životopis? Jeho současné působiště je v renomované pražské restauraci Pastař, která je známá pro svou zaměřenost na italskou a českou moderní kuchyni. Daniel však není jen kuchařem; ve volném čase se věnuje MMA zápasům, což reflektuje i jeho přístup k životu – svět podle něj dělí na vítěze a poražené. Bude vítězem i u Radka Kašpárka?

Kuchyň je pro něj bojovým polem, kde se snaží neustále zlepšovat, a proto neváhal vstoupit do tvrdé soutěže Hell’s Kitchen Česko, kde si to rozdá se soupeři, Radkem Kašpárkem i sám se sebou. Vstoupil sem nejen kvůli výzvám, ale také aby splnil slib, který dal svému kamarádovi, s nímž se původně přihlásil. I když jeho kamaráda nevybrali, Daniel Bureš se rozhodl bojovat dál sám.

Na otázku, co je pro něj v kuchařském řemesle nejtěžší, odpověděl s humorem – neustálé teplo a dlouhé hodiny práce ve čtyřiceti stupních. Přesto se nikdy nevzdává a do všeho jde na plný plyn. Jeho snem je jednou vlastnit vlastní restauraci a zároveň se starat o svou budoucí rodinu. V soutěži Hell’s Kitchen se Daniel Bureš pokusí ukázat, že má na to nejen přežít, ale také zvítězit ve světě profesionální gastronomie.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ  Daniela Bystrická. Od modelingu k Hell’s Kitchen Česko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *