Jiří Dlouhý. Talent, který pokračuje v herecké dynastii

Jiří Dlouhý, narozený 29. září 2006 v Praze, je pokračovatelem slavné herecké rodiny. Je synem legendárního herce Vladimíra Dlouhého, který zemřel, když byly Jiřímu a jeho bratrovi Janovi Dlouhému necelé čtyři roky. Jiří i jeho dvojče Jan pokračují v rodinné tradici, ačkoliv svého otce poznali hlavně prostřednictvím vyprávění, fotek a jeho filmových rolí. Vzorem jim jsou i matka Petra Jungmanová a strýc Michal Dlouhý, také populární a uznávaný herec​.

Jiřího první velká herecká zkušenost přišla v kladenském divadle, kde jako malý chlapec vyhrál konkurz a začal sbírat první zkušenosti. V televizi se Jiří Dlouhý zviditelnil díky populárnímu seriálu Ulice, kde spolu s bratrem Janem hrají dvojčata Marka a Matěje Dvořákovy. Oba bratři zaujali diváky svým vzhledem a talentem, což je přirozeně vedlo k dalším hereckým příležitostem​.

Přestože jsou dvojčata Jiří a Jan vizuálně odlišná – Jiří je vyšší a nosí delší vlasy, zatímco Jan připomíná otce Vladimíra nejen vzhledem, ale i hlasem – spojuje je silná láska k herectví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *