Miroslav Dopita. Životopis manžela Agáty Hanychové

Miroslav Dopita, manžel Agáty Hanychové (vzali se tajně v prosinci 2023) se narodil 1. července roku 1984. Veřejnosti je známý jako hráč amerického fotbalu, do širšího povědomí se ale dostal především díky svému vztahu s již zmíněnou modelkou a influencerem Agátou Hanychovou.Pár se seznámil v roce 2010. O rok později se jim narodil syn Kryšpín.

Po rozchodu v roce 2012 se cesty Miroslava Dopity a Agáty Hanychové na několik let rozešly, Dopita odešel po skandály s exekucemi na Bali, kde pracoval a žil. Dopitu po boku Hanychové nahradil herce Jakuba Prachaře.

V roce 2023 se ale Dopita vrátil zpět do Agátina života – po jejím rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, se kterým v té době žila, Dopita a Hanychová opět navázali vztah, který veřejně potvrdili a nakonec stvrdili i sňatkem.

Na podzim 2024 došlo ke kontroverznímu incidentu mezi Miroslavem Dopitou a Jaroslavem Soukupem před domem Agáty. Při předání jejich dcery Rozárky se strhla fyzická potyčka, po které oba skončili s lehkými zraněními. Dopita tvrdí, že byl napaden Soukupem, zatímco Soukup podal na Dopitu trestní oznámení, uváděje, že ho napadl on. Celá záležitost je nyní řešena právníky obou stran.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *