Patricie Pagáčová. Herečka, která se znovu našla v „Jedné rodině“

Patricie Pagáčová, rozená Solaříková, se narodila 19. prosince 1988 v Praze. Již v mladém věku si získala pozornost televizních diváků díky své roli v seriálu Ranč U Zelené sedmy. Nicméně její kariéru nejvíce ovlivnila dlouholetá role Terezy Jordánové v populárním seriálu Ulice, kde působila od roku 2005. Jejím televizním bratrem byl Matěj Jordán v podání Jakuba Štáfka.

V roce 2019 se rozhodla po 14 letech z Ulice odejít a věnovat se jiným hereckým příležitostem. V roce 2024 však oznámila svůj návrat do seriálu, kde její postava opět získala důležitou roli v nových dějových zápletkách​.

Vedle návratu do Ulice se Patricie Pagáčová výrazně zviditelnila i v jiných projektech. Od roku 2023 hraje v rodinném seriálu Jedna rodina, kde ztvárňuje hlavní postavu, která se snaží balancovat mezi kariérou a rodinným životem. Seriál se stal oblíbeným díky autentickému vykreslení složitých vztahů mezi členy různorodé rodiny, a Patricie zde skvěle zapadla do obsazení díky svému přirozenému hereckému projevu​.

Kromě herectví se Patricie Pagáčová aktivně angažuje v charitativních projektech a je tváří několika akcí na podporu ochrany zvířat a pomoci potřebným. Její charisma a otevřenost k fanouškům ji činí jednou z nejoblíbenějších českých hereček nejen na obrazovkách, ale i mimo ně​.

Osobní život Patricie Pagáčové je rovněž předmětem zájmu médií. V roce 2019 se provdala za Tibora Pagáče a v roce 2021 se jim narodila dcera Bibiana. V květnu 2024 manželé oznámili rozchod, což vyvolalo značnou mediální pozornost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *