Tip na knihu: Deník Dity P.

[adsenseyu1]

Kuchařky jsou, viděno očima knihkupců.  po biografiích asi nejvděčnějším žánrem. Když navíc vaří herecká nebo pěvecká hvězda, které kromě kuchyně prozradí lecjakou pikantnost i ze své ložnice, je úspěch zaručen. Taková kniha se prodává sama.

Dita Pecháčková není ani herecká hvězda, ani nepíše biografii. I tak je její kuchařka, nazvaná poněkud nekuchařsky Deník Dity P., jednou z nejprodávanějších kuchařek současnosti.

Dita Pecháčková je bývalou šéfredaktorkou časopisu Apetit (na tomto postu byla v letech 2005-2009), nyní šéfuje magazínu Albert v kuchyni, který vydává provozovatel sítě obchodů Albert a Hypernova.

Dita Pecháčková: Deník Dity P.

Deník Dity P. je hodně netradiční kuchařkou, zaujme už svým pro kuchařku nepříliš typickým čtvercovým tvarem (24 x 28 cm), kvalitními fotografiemi z dílny Jiřího Turka a grafickou úpravou Zuzany Lednické z designového studia Najbrt. Obsahuje celkem stovku tradičních i novátorských receptů ve 14 kapitolách Dětské slasti, Sourozenecká párty, Z české hospody, Teplé sladkosti, Piknik, Vyprošťování, Zavařuju, Po sexu, Mé americké love story a Dorty. Recepty? Co třeba Krémová česnečka, Dýňová polévka, Linguine s omáčkou z arašídového másla, výborné Chodské koláče nebo Dortíky v kalíšku?

Hledáte Deník Dity P. za nejlepší cenu? Klikněte a vybírejte:)

(oficiální text nakladatele) „Nemyslete si, že jsem bůhvíjaká kuchařka. Nejsem. Normálně to ke mně přišlo. A strašně mě to baví. Vaření, pečení, kuchařky, řeči o vaření a pak to jídlo!“ Tohle řekne Dita Pecháčková, která se nepřestává divit, když jí všichni nad talířem s jídlem, které uvařila, říkají: Ty jsi bohyně! Ze svých nejoblíbenějších jídel sestavila pozoruhodnou kuchařku a k tomu vypráví, jak to všechno s její láskou k jídlu a vaření bylo. A stále je.

[adsenseyu2]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.