Taťána Kuchařová. Miss České republiky a Miss World 2006

Životopis Taťány Kuchařové? Narodila se 23. prosince 1987 v Trnavě, je modelka a herečka česko-slovenského původu.

Taťana Kuchařová má dvě mladší sestry, Livii, která chce být zpěvačkou, a Kristýnu. V 17 letech přerušila školu a odletěla na 3 měsíce do Tokia na první pracovní kontrakt. V roce 2008 založila Taťana Kuchařová nadaci Krása pomoci, která pomáhá seniorům. V roce 2012 se stala ambasadorkou a moderátorkou modelingové soutěže Elite Model Look (nahradila Simonu Krainovou). Taťana Kuchařová se také zúčastnila taneční soutěže České televize StarDance, v níž ve dvojici s Janem Onderem skončila na druhém místě.

Herecká kariéra Taťány Kuchařové

Taťána natočila řadu televizních reklam a videoklipů. Absolvovala několik hereckých kurzů v zahraničí v New Yorku a v Los Angeles. V roce 2013 poprvé hrála ve snímku The Big Meet, objevila se v filmu Donšajni a v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, ztvárnila roli Kristýny.

Miss České republiky

V dubnu 2006 se Taťána Kuchařová stala Miss České republiky a získala tituly Miss Sympatie, Miss Sahara, Miss Nejsympatičtější hlas, Miss Elegance v Boby centru v Brně. Dostala i automobil nebo roční pronájem bytu. V letech 200-2010 byla prezidentkou soutěže Miss České republiky.

Miss World

V dílčích kategoriiích se umístila Taťana Kuchařová na 2. místě v soutěži Miss Bikiny, na 4. místě v Peoples Choice Award (tipovací internetová soutěž) a na 6. místě v soutěži Miss Designer. Ve finále v Paláci kultury a vědy ve Varšavě (2006), porazila 103 konkurentek z celého světa a stala se jako první Češka v historii Miss World a získala ještě vedlejší titul Northern Europe.

Soukromý život

Po rozchodu s pražským radním Milanem Richterem (2009) a s americkým modelem Lenem Carlsonem (2011), se modelka Taťána Kuchařová v roce 2016 po tříleté známosti provdala za herce a hudebníka Ondřeje Brzobohatého (syna herecké legendy Radoslava Brzobohatého).

Od roku 2021 žili manželé v odloučení, v roce 2022 byl civilní sňatek ukončen. Okolnosti ukončení sňatku církevního nabraly spád v roce 2023, kdy do médií unikla žaloba Taťány Kuchařové, ve které před církevními institucemi obvinila Ondřeje Brzobohatého ze „života v hříchu“. Známý hudebník a herec je známý i svojí zálibou v draq queen, tedy převlékání se do ženských šatů – v této své poloze Ondřej Brzobohatý vystupuje pod jménem Tiffany RichBitch.