Daniela Bystrická. Od modelingu k Hell’s Kitchen Česko

Daniela Bystrická je jednou z nejvýraznějších soutěžících české verze Hell’s Kitchen Česko. Původně se věnovala modelingu, ale postupem času zjistila, že její pravou vášní je vaření.

V osmnácti letech se přestěhovala do Milána, kde měla možnost naplno poznat svět módy, ale právě tam také zjistila, že více než pózování ji přitahuje kuchyně. Vaření jí přineslo novou životní vášeň a směr, který se rozhodla následovat. Jak dopadne v pekelné kuchyni Radka Kašpárka?

Protesní životopis? Dnes Daniela pracuje jako kuchařka v prestižní olomoucké restauraci Entrée, kde sbírá cenné zkušenosti pod vedením šéfkuchaře Přemka Forejta. V soutěži Hell’s Kitchen chce nejen Radku Kašpárkovi ukázat, že její rozhodnutí vyměnit kariéru modelky za kuchařinu bylo správné.

Daniela Bystrická je ambiciózní a cílevědomá, sní o tom, že jednou bude patřit mezi nejlepší kuchaře v Česku. Na kuchařskou scénu přináší nejen talent, ale také kreativitu a odvahu experimentovat s chutěmi a technikami.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ  Sierra Holanová. Hell’s Kitchen Česko a Američanka s kuchařským snem v srdci Prahy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *