Anna Slováčková. Její život je inspirací pro ostatní

Anna Julie Slováčková, narozená 22. srpna 1995 v Praze, pochází z umělecké rodiny. Jejími rodiči jsou slavná herečka a moderátorka Dagmar Patrasová a saxofonista a skladatel Felix Slováček. Již od dětství byla vystavena světu umění a hudby, což výrazně ovlivnilo její budoucí kariéru. Už ve třech letech nadabovala několik alb s pohádkami a vystupovala v pořadech pro děti, například v populárním KiWi Junior​.

Její hudební kariéra nabrala obrátky, když v roce 2016 účinkovala ve druhé řadě show Tvoje tvář má známý hlas, kde předvedla svůj pěvecký i herecký talent. Anna vystupuje s vlastní pop-rockovou kapelou a v roce 2020 vydala své debutové album Aura.

Jako muzikálová herečka Anna Slováčková zazářila v řadě známých představení, jako například Alenka v kraji zázraků, Krysař nebo Sněhová královna. Na divadelní scéně si vybudovala pevné místo, ale také se prosadila v televizních seriálech, jako je například Ordinace v růžové zahradě​.

Rok 2019 pro Annu znamenal zásadní životní zlom, když jí byla diagnostikována rakovina prsu. Po náročné léčbě včetně chemoterapie a operace se úspěšně zotavila, ale v říjnu 2023 oznámila, že se nemoc vrátila, tentokrát na plíce. Přesto si Slováčková udržuje pozitivní přístup, otevřeně sdílí své zkušenosti se svými fanoušky na sociálních sítích a pokračuje v boji o zdraví​.

I přes zdravotní potíže se Anna Slováčková stále věnuje hudbě a v roce 2023 vydala své druhé album Osudová, které se setkalo s pozitivním ohlasem. Její odhodlání a statečnost, které projevuje nejen na hudební scéně, ale i v osobním životě, z ní dělají inspiraci pro mnoho lidí​.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *