Pavel Švestka je jedním z nejzajímavějších účastníků Hell’s Kitchen Česko. Tento třicetiletý šéfkuchař pochází z Ústí nad Orlicí, kde vyrůstal v rodině restauratérů, což ho od dětství inspirovalo k vaření.
Pavlův profesní životopis? Nyní pracuje jako šéfkuchař v golfovém klubu Prague City Golf. Do soutěže se přihlásil, aby ukázal, jak rychlý a zručný je v kuchyni, i když přiznává, že někdy může působit roztržitě. Je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR a jeho kulinářské dovednosti jsou zaměřené na fúzi moderní a tradiční české kuchyně.
Pavel se ve volném čase věnuje moderním gastronomickým trendům, jako je zero waste a práce s lokálními surovinami. Ačkoli má v kuchyni problém s veganskými pokrmy, na která není zvyklý, zvládá širokou škálu technik a chutí.
Do Hell’s Kitchen Pavel Švestka přišel s cílem překonat nejen své limity, ale také ukázat světu a Radku Kašpárkovi, co skutečně dokáže.