Rosie Smolenová. Hell’s Kitchen Česko a kreativní síla české kuchyně

Rosie Smolenová, známá pod přezdívkou Rosie, je devětadvacetiletá kreativní šéfkuchařka původem z Litomyšle, která svou kariéru začala jako fotografka. Po návratu do Česka se rozhodla plně věnovat gastronomii a nyní působí v pražírně kávy Doubleshot v Praze. Své kulinářské umění obohacuje o cestovatelské zkušenosti a inspirace ze světových kuchyní.

V soutěži Hell’s Kitchen Česko chce ukázat (nejen) Radku Kašpárkovi svou odvahu a kreativitu. Ráda experimentuje s fermentací, texturami jídel a zero waste přístupem. Rosie Smolenová se nebojí velkých výzev, což ukazuje i její přístup k životu mimo kuchyň, kdy své dovednosti propojuje s fotografií a uměním.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ  Ema Kremsky. Hell’s Kitchen Česko a kuchařka s vášní pro přírodu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *