Sára Rychlíková. Od krasobruslení k hereckým výšinám

Sára Rychlíková, narozená v roce 1999 v Příbrami, je jednou z vycházejících hvězd české herecké scény. Její kariéra začala na zcela jiné dráze – od svých šesti let se věnovala závodnímu krasobruslení, kterému zůstala věrná až do svých osmnácti let. Kromě toho také zkoušela sportovní aerobik a latinskoamerické tance. Přestože se původně pohybovala ve světě sportu, její zájem o herectví ji nakonec přivedl na DAMU, kde vystudovala obor činoherního herectví​.

Po studiu na DAMU se Sára Rychlíková začala prosazovat na české divadelní scéně a získala angažmá v Divadle na Vinohradech.

Její první televizní role přišla v roce 2017 v seriálu Lajna, kde si získala pozornost diváků. Následovaly významné role v populárních seriálech jako Slunečná či 1. mise. Sára si také zahrála ve studentském filmu Terno a v hudebních videoklipech, čímž ukázala svou všestrannost a schopnost přizpůsobit se různým žánrům​.

Osobní život? V očích veřejnosti byla Sára spojována s několika mediálně sledovanými vztahy, což neuniklo pozornosti bulvárních médií. Po rozchodu s hercem Vojtěchem Vodochodským se rozhodla soustředit především na svou kariéru a práci na nových projektech. Kromě herectví se stále aktivně věnuje i sportu a trénování dětí v krasobruslení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *