Daniel Bureš. Bojovník v kuchyni Hell’s Kitchen Česko i v ringu

Daniel Bureš je jedním z nejviditelnějších účastníků české verze kulinářské show Hell’s Kitchen Česko. Pochází z Benátek nad Jizerou a ve svých sedmadvaceti letech už stihl vybudovat působivou kariéru šéfkuchaře.

Profesní životopis? Jeho současné působiště je v renomované pražské restauraci Pastař, která je známá pro svou zaměřenost na italskou a českou moderní kuchyni. Daniel však není jen kuchařem; ve volném čase se věnuje MMA zápasům, což reflektuje i jeho přístup k životu – svět podle něj dělí na vítěze a poražené. Bude vítězem i u Radka Kašpárka?

Kuchyň je pro něj bojovým polem, kde se snaží neustále zlepšovat, a proto neváhal vstoupit do tvrdé soutěže Hell’s Kitchen Česko, kde si to rozdá se soupeři, Radkem Kašpárkem i sám se sebou. Vstoupil sem nejen kvůli výzvám, ale také aby splnil slib, který dal svému kamarádovi, s nímž se původně přihlásil. I když jeho kamaráda nevybrali, Daniel Bureš se rozhodl bojovat dál sám.

Na otázku, co je pro něj v kuchařském řemesle nejtěžší, odpověděl s humorem – neustálé teplo a dlouhé hodiny práce ve čtyřiceti stupních. Přesto se nikdy nevzdává a do všeho jde na plný plyn. Jeho snem je jednou vlastnit vlastní restauraci a zároveň se starat o svou budoucí rodinu. V soutěži Hell’s Kitchen se Daniel Bureš pokusí ukázat, že má na to nejen přežít, ale také zvítězit ve světě profesionální gastronomie.

PŘEČTĚTE SI TAKÉ  Darija Pavlovičová. Vytančí si princezna Hanka titul StarDance?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *