Martin Konečný. Bývalý jehovista v Survivor 2023

Hra na přežití televize Nova soustředí na jedno místo vždy co možná nejodlišnější charaktery lidí – soutěžní klání tím dostává na větší přitažlivosti. Ve druhé řadě Survivor 2023, kterou moderoval Ondřej Novotný, se do dvacítky adeptů na vítězství dostal bývalý ligový fotbalista Petr Švancara, fighterka Kateřina Klinderová známá jako Kundosaki nebo herec Václav Matějovský.

Šestnáct soutěžících z Česka doplňuje čtveřice Slováků a Slovenek. Patří do ní i Martin Konečný, který už od začátku patří k nejkontroverznějším účastníkům. Pochází z Prievidze, je mu 45 let, pracuje jako technik a do svých třiceti patřil ke Svědkům Jehovovým. I proto podle svých slov neměl dlouho žádný partnerský vztah, ani sexuální zkušenost.

Martin Konečný na sebe také prozradil, že v jeho životě zatím figurovala pouze jedna žena. A právě ta stála za jeho odchodem z Církve Svědků Jehovových. Zkusili spolu i žít, nevyšlo to. Martin Konečný je tak ve svých 45 letech sám a bez dětí.

Jak si Martin Konečný povede? Těžko říct, každopádně, svým životním příběhem a postoji patrně nemá mezi účastníky konkurenci. Jestli v dobrém nebo špatném, to se ukáže.